Моля някой ако може ли да ми каже къде минава кабела за датчика на маслото... Alfa Romeo 156 1.8 TS лампи4ката ми беше прекъсната на таблото сега като я оправихме свети постоянно... датчика е прецакан и ще го сменя въпроса е че кабела го няма и незнам къде да го търся.. Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде минава кабела за датчика на маслото 156 1.8 TS
Collapse
X
-
Зад двигателя, бял кабел е, влиза после в една правоъгълна букса.....генератора вървеше в същия сноп - същото по дебелина кабелче е......по нагоре към снопчето влизат и от стартера кабеляци....
Моа и пикчър да ти пусна, ама няма да се ориентираш може би......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Колега, махни маркуча на дросела, ако трябва и дросела, вземи едно фенерче и си светни зад мотора. По средата ще видиш детонационния датчик. Другия е за маслото. Без да свалиш тези неща не можеш да го видиш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениесъжалявам но изобщо не мога да се ориентирамможе ли някой да качи малко снимки.. ще съм много благодарен
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колегата ти е очертал кой е датчика за маслото. Това е той. Защо продължаваш да питаш?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment